Blogs over onze prachtige natuur

Vrije Tijd

Een Apeldoorn hotel? Dat is genieten op de Veluwe

Een van de mooiste natuurgebieden in Nederland is toch wel de Veluwe. In dit gebied vind je allerlei soorten natuur: bos, heide, een combinatie. Je kunt hier hele dagen dwalen en heerlijk genieten van de frisse lucht. Ga je 's ochtends vroeg op pad? Dan zie je de herten, de wilde zwijnen en de andere wilde dieren gewoon voor je op de weg lopen. Net als in de schemering trouwens. Eekhoorntjes, hazen en egels, je kijkt je ogen uit! Maar om nu 's ochtends heel vroeg af te reizen vanuit je woonplaats, dat is misschien een minder goed idee. Je kunt er dan voor kiezen om te overnachten in een van de Apeldoorn hotels. Vanuit een Apeldoorn hotel ben je in een paar minuten met de auto of de fiets al midden op de Veluwe.

Apeldoorn hotel is ook heerlijk genieten!

Heb je even geen zin in gedoe, wil je je werk even achter je laten en alleen maar genieten? Dan ben je in Apeldoorn hotel aan het juiste adres. Je kunt in Apeldoorn hotel heerlijk genieten en ontspannen. Natuurlijk ga je dan lekker eten in een van de bijzondere restaurants en misschien nog even dobberen in het bubbelbad. Je hoeft niets en je wordt niet gestoord door werktelefoontjes en Zoom-calls.

Of je maakt er een cultureel uitje van

Vanuit Apeldoorn hotel kun je ook heel gemakkelijk naar Paleis het Loo gaan. Ben je daar nog nooit geweest? Dan is dat echt wel de moeite waard. Je kunt hier een audiotoer volgen en zo heel veel leren over het Paleis en de geschiedenis. Dwaal door de tuinen en maak, met je kinderen, een speciale speurtocht. Kijk vanaf het dak uit over de uitgestrekte landerijen en geniet! Je kunt onderweg lunchen of een kopje koffie doen, er is voor ieder wat wils. Heb je niet genoeg aan een audiotoer? Dan kun je ook onder begeleiding van een gids het Paleis bezichtigen!

En wat denk je van de dierentuin?

Het is altijd een leuk uitje. Maar die gewone dierentuinen heb je misschien al wel een keer gezien. En dus is het misschien wel eens leuk om naar de Apenheul te gaan. Dit is een leuk uitje voor met je partner, maar het is ook zeker de moeite waard om de Apenheul met je kinderen te gaan bekijken. Pas je wel op de brutale apen? Voor je het weet zitten ze in je tas om jouw lunchpakketje te kunnen opsnoepen!