Blogs over onze prachtige natuur

Lifestyle

Hoe maak je van je tuin een echt vakantieverblijf?

Wil je er het beste van maken in de coronatijd, terwijl je kinderen wel vakantie hebben? Voor vele mensen is het niet meer zo vanzelfsprekend om in de zomervakantie naar het buitenland te gaan. Sommige mensen gaan om die reden naar op vakantie in eigenland maar sommige blijven ook thuis.

Slapen in de natuur

Wat echt hoort bij vakantie is het slapen in de buitenlucht. Heb je gras of een zachte ondergrond in de tuin dan kun je erover nadenken om een tent op te zetten. Kinderen houden er vaak van om buiten in een tent te slapen. Dit geeft je een heel erg vakantiegevoel. Ook met de reden dat je niet in je eigen bed slaapt. Echter heb je wel het voordeel dat er altijd een toilet in de buurt is.

Zwembad: inbouw of opvouwbare?

Natuurlijk is het afkoelen wanneer het buiten zo warm is heel fijn. Dit zal je op vakantie doen in het zwembad of in de zee. Maar vaak heb je die thuis niet, toch? Echter kun je er wel over nadenken om een zwembad in je tuin te zetten. Dit kunnen opvouwbare of inbouw zwembaden.

Het voordeel van opvouwbare zwembaden is dat het seizoensgebonden is. Je kunt een zwembad opzetten wanneer je wilt en kunt hem weghalen wanneer het zomerseizoen voorbij is. Echter duurt het lang voordat je een opvouwbaar zwembad is gevuld. Dit zal je ook continu opnieuw moeten doen wanneer je het zwembad weer opzet. Bovendien is een opvouwbaar zwembad ook kouder dan een inbouw zwembad.

Het voordeel van inbouw zwembaden is dus de temperatuur. Deze kun je als het goed is afstellen, omdat inbouw zwembaden beschikken over een verwarming. Ook is het zo met inbouw zwembaden dat deze continu in je tuin blijven staan. Wanneer je wilt gaan zwemmen hoef je niet te wachten totdat je zwembad is gevuld. Je hoeft enkel en alleen het zeil eraf te halen, je zwemkleding aan te doen en in het zwembad te springen.

Stassar

Voor zowel een tent als zwembad spullen, kun je naar stassar. Stassar is een site waar je terecht kunt voor tenten, caravan, kleding, schoenen en zwembaden. Bij stassar kun je ook inbouw zwembaden kopen en spullen om je inbouw zwembad te onderhouden. Bovendien kun je hier complete zwembaden kopen. Ook kun je bij Stassar kijken voor kampeerspullen en tenten. Zo wordt je hele vakantieverblijf helemaal af. Blijf jij deze zomer ook thuis? Zou ik ook doen. Bij stassar kun je terecht voor al je spullen die met de zomer te maken heeft.