Blogs over onze prachtige natuur

Vrije Tijd

Vliegen naar Turkije of Antalya

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Turkije? Wil je dan ook naar de zuidwestelijke stad Antalya? Waar je oude steden kunt bezoeken? Naar de haven kunt? Of de Düden Waterfalls? Antalya kent inderdaad veel mooie bezienswaardigheden. Natuurlijk wil je wel de goedkoopste vliegtickets te pakken krijgen. Waar kun je het beste de goedkoopste vliegtickets halen voor naar Turkije of Antalya?

Vliegtickets Turkije

Wanneer je naar Turkije wilt vliegen, kun je het beste kijken op verschillende sites voor vliegtickets. Er zijn verschillende vliegmaatschappijen die vliegtickets Turkije aanbieden. De verschillende vliegmaatschappijen die vliegtickets Turkije aanbieden zijn KLM, Turkish Airlines, Corendon, Pegasus Airlines, SunExpress en Transavia. De prijs van vliegtickets Turkije kunnen door het hele jaar verschillen. Vliegtickets Turkije verschillen van prijs, doordat het de ene maand beter weer is dan de andere maand, maar ook doordat de ene maand meer toeristisch is dan de andere. Vaak vliegen Nederlanders in vakanties naar het buitenland. Dit komt omdat hun kinderen leerplicht hebben en dus maar op bepaalde tijden vakantie hebben. Door juist buiten deze weken te zitten, zal je vliegtickets Turkije ook veel goedkoper zijn.

Ook kan de prijs voor vliegtickets Turkije liggen aan de tijd of dag dat je boekt. Op vrijdagavond is het vaak dat vliegtickets het duurste uitvallen. Dit komt omdat de vrijdagavond voor de meeste mensen het begin van het weekend is. Door dan juist op dinsdagavond te kijken naar vliegtickets Turkije zal je goedkoper uit zijn.

Ten slot hangt het er ook vanaf hoe ver je van tevoren boekt. Boek je al 2 jaar van tevoren of 10 weken of juist 1 dag van tevoren. Hoe verder weg je boekt hoe meer vliegtickets Turkije er beschikbaar zijn. Hierdoor zal deze minder duur uitvallen dan wanneer er nog maar 10 vliegtickets Turkije over zijn. Soms kunnen lastminutes er wel voor zorgen dat je goedkoper vliegt, maar meestal wil je dat risico niet lopen. Of je moet spontaan een reisje boeken dan kan het wel.

Vliegtickets Antalya

Wanneer je wilt vliegen naar de Turkse badplaats kun je vliegen met Pegasus Airlines, SunExpress, Corendon of Transavia. De goedkoopste optie is Pegasus Airlines.

Voor vliegtickets Antalya kun je het beste in de maand januari vertrekken. Dit is namelijk de goedkoopste maand. Het beste vertrekpunt in Nederland voor vliegtickets Antalya is Eindhoven airports. Vliegtickets Antalya kun je ook boeken vanaf Brussel International of Düsseldorf International. Vliegtickets Antalya zijn daar vaak nog goedkoper te verkrijgen dan in eigen land. Bovendien kun je ook op CheapTickets.nl vliegtickets Antalya voor een goedkopere prijs verkrijgen. Lastminutes zullen je ook kunnen helpen om goedkopere vliegtickets Antalya te kunnen krijgen.